Att leva i Stockholm

Fastighetsmäklare i Stockholm


skrivet den 16 sep av Jens, klockan:11:41
Då var flytten klar och första veckan på jobbet snart avklarad. Skall möta en fastighetsmäklare idag och kolla på en lägenhet som ligger på andra sidan stan, och Stockholm är en rätt stor stad. Jag vet inte om jag är så sugen på lägenheten men fastighetsmäklaren är väldigt söt så då kan man kolla på den i varje fall.....lägenheten alltså. Tror att jag vill bo samma område som jag gör nu eftersom det är väldigt bra område om min kompis bor här också, då kan vi fortsätta att sammåka till jobbet och det blir inte så långt att gå när jag vill spela på hans Playstation 3. Det verkar finnas väldigt många fastighetsmäklare i Stockholm vilket inte är så konstigt med hur mycket pengar man kan tjäna på fastigheter, man kanske skulle byta yrke :)

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Comments are closed
Blogg listad på Bloggtoppen.se