Att leva i Stockholm

Lediga Lägenheter Södertälje


skrivet den 16 sep av Jens, klockan:14:10
Nu har jag kollat på lägenheten och det är inte riktigt vad jag letar efter, däremot så var mäklaren mycket trevlig så henne träffar jag gärna igen. Hon berättade att det fanns en del lediga lägenheter i Södertälje men för mig känns det inte så aktuellt med Södertälje. Men man kanske skulle ta en titt på någon av dem innan man förkastar Södertälje som bostadsdel helt och hållet. Det blir i sådana fall betydligt längre till arbetet men det skall tydligen gå rätt fort med kollektivtraffiken. Jag sa åt henne (mäklaren) att jag skulle sova på saken och höra av mig i nästa vecka. Jag har inte så jättebrottom att flytta till egen lägenhet heller, men det kan ta ett tag innan man får tillgång till bostaden ibland så det är lika bra att leta och det är ju bättre att flytta självmant innan man blir utkastad, även om det nog inte är någon större risk.

Tittade på en karta nu och Södertälje ligger mycket längre från Stockholm än jag trodde, det kommer inte funka, lägger ner alla funderingar på en lägenhet i Södertälje!

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed
Blogg listad på Bloggtoppen.se